Logotyp för penispumpar.se

Varför man använder en penispump

Det är en fråga som inte är helt lätt att svara på. Det går nämligen inte att generalisera. Penispumpar har så många användningsområden och alla män har sina egna syften. Det finns dock tre orsaker som förmodligen är vanligare än andra.

1. För att uppnå erektion vid erektionsproblem
2. För att känns bra och ser bra ut med en stor penis
3. För att suget i penispumpen känns som en avsugning

En penispump för erektionsproblem

Ursprungligen är en penispump tänkt att förbättra mannens erektion vid potensproblem. En penispump är alltså ett sexhjälpmedel snarare än en sexleksak i det här avseendet. Genom att man suger in blod i penis så kan även en impotent man uppnå erektion. Vill man behålla ståndet en längre tid trär man på en penisring efter det att man har använt penispumpen. Man drar åt en penisring kring penisroten och det gör att blodet inte kan lämna penis igen. På så vis får man en hård och långvarig erektion även vid potensproblem.

Penispumpar och storleken på penis

Alla män har nog drömt om att ha en riktigt stor snopp. Men studier visar att endast två män på hundra har en penis som är större än 20 cm. Med andra ord så är många män med en helt normal snopp ändå missnöjda med storleken. Många män använder därför en penispump för att öka storleken på penis – både vid stånd och i slakt tillstånd. Det kan vara därför att de har en partner som gillar stora snoppar, eller därför att de vill öka självförtroendet i bastun eller i badhuset. En penispump ger en storleksökning i erigerat tillstånd. Snoppen ser däremot ännu efter erektionen har lagt sig och snoppen återigen är i slakt tillstånd. Att ha den största snoppen i bastun eller i duschen på badhuset kan vara nog så tillfredställande.

En penispump för onani

Enligt statistiken så onanerar 99 procent av alla svenska män. Många använder högerhanden, men andra tar hjälp av sexleksaker för ännu mer njutning och starkare orgasmer. Alla studier som genomförts på senare år visar även att onani är någon naturligt och bara för kroppen. Att använda sin penispump till onani kan därför vara en bra idé. Suget som skapas genom att man pumpar påminner om en riktigt stark och skön avsugning. Betydligt skönare än att bara dra en vanlig runk med andra ord. Trots att penispumpar är så vanliga onanihjälpmedel för män, så tänker sig många inte penispumpar som sexleksaker. Penispumpar som sexleksaker är däremot betydligt vanligare än man kan tro.
Hur fungerar en penispump? Varför en penispump? Att köpa en penispump Länkar Index sida